29e Beachvolleybaltoernooi

In 2018 staat alweer het 29e strandvolleybaltoernooi voor jullie op het programma.

Voor vele medewerkers is de laatste vrijdag in mei al jaren vaste prik. Dus ook dit jaar staat het toernooi weer op de agenda. Dit jaar valt de laatste vrijdag in mei op vrijdag 25 mei 2018. Het klopt dat het de dag na Hemelvaart is, maar we wilden niet van de traditie afwijken. Mede doordat een week ervoor de Landelijke Sportdag van Veiligheid en Justitie plaatsvindt en het een week later Pinksterweekend is. De strandtent is inmiddels een traditie aan het worden, daarom zijn we ook in 2018 weer te vinden bij beachhouse Fonk aan de Strandweg.

Dit jaar kan ingeschreven worden in drie verschillende klassen;

-          Gevorderde klasse (max. 2 poules)

-          Recreanten (max. 10 poules)

-          Duo-volleybal (max. 2 poules)

Wanneer het maximum aantal teams per klasse wordt overschreden, wordt er door de organisatie geschoven. Het staat vrij hoeveel teams je per inrichting inschrijft. Per team (dus niet per inrichting) vul je één inschrijfformulier in. Een team mag je zelf samenstellen. Zowel mannen als vrouwen mogen bij elkaar in een team. Een team heeft vier veldspelers en eventuele wissels. Bij duo’s is dat anders. Daar speel je met een tweetal, maar mag je doorwisselen. Net als de vorige jaren hanteren we dezelfde regels. De betaling doe je per team, maar is gekoppeld aan het aantal deelnemers dat meedoet.

De inschrijfkosten zijn € 16,00 per speler, dat is inclusief deelname en BBQ (of iets anders) na afloop. Te voldoen voor vrijdag 11 mei 2018 op rekening van R.A. Folkers Strandvolleybal NL73 SNSB 0907574688 met de vermelding van Penningmeester Beachvolleybal 2017, inzake PV de Sprang. Vermeld het teamnaam en het aantal deelnemers. Inschrijving(en) zonder ontvangen betaling(en) worden in principe niet in behandeling genomen. Definitieve bevestiging van de inschrijving vindt plaats in de eerste week na de sluitingsdatum.

De formulieren moeten duidelijk ingevuld worden, zodat de organisatie niet hoeft te zoeken bij welk team, welke betaling hoort. Dit voorkomt onduidelijkheden tussen jullie en de organisatie.

We proberen dit jaar weer externe scheidsrechters te regelen, maar dat is nog niet rond. Daarom dient elk team voor een scheidsrechter te zorgen. De organisatie maakt een rooster wanneer de scheidsrechter een wedstrijd begeleidt.

-          Wij moeten het inschrijfformulier voor 11 mei 2018 retour hebben met alle gegevens daar duidelijk op vermeld.  Voor het inschrijfformulier klik hier

-          De betaling moet ook vóór 11 mei 2018 rond zijn. Zet hier duidelijk bij namens welk team de betaling is.

-          Zet duidelijk in de brief hoeveel deelnemers er bij de barbecue (of iets anders) aanwezig zijn, zodat er voor een ieder genoeg is.

-          Mocht je niet kunnen, dan dien je dit uiterlijk 48 uur voor aanvang van het strandvolleybaltoernooi te laten weten om in aanmerking te komen voor teruggave van het inschrijfgeld.

Het inschrijfformulier graag digitaal terugzenden naar Daniël van de Vegte of Sandro Tarantino. De teams die buiten de eerste 112 teams vallen, komen op een reservelijst te staan. Er wordt contact gezocht met de ingeschreven teams als ze op de wachtlijst worden geplaatst.

Let op: Het gebied is betaald parkeren

 NB.

Inschrijving(en) zonder ontvangen betaling(en) worden in principe niet in behandeling genomen. Definitieve bevestiging van de inschrijving vindt plaats in de eerste week na de sluitingsdatum (12 mei 2017).

Mochten er vragen zijn over het toernooi, neem dan contact op met:

Sandro Tarantino 0880715433 of Daniël van de Vegte   0880714344 – 08807-14343