Golfwedstrijd

Op woensdag 8 mei 2019is het NSG - RISA-IT golfwedstrijd

We willen graag de NSG leden uitnodigen om deel te nemen aan het NSG - RISA-IT golfwedstrijd, die wordt georganiseerd door PI Leleystad. De wedstrijd is op woensdag 8 mei 2019 op Golfclub “De Hooge Rotterdamsche” van Golfclub De Hooge Rotterdamsche Rottebandreef 40  2661 JK   Bergschenhoek.

De organisatie heeft afgelopen jaar gekozen voor de locatie de Hoge Rotterdamsche, dit is een 18 holes golfbaan met een NGF A-status. Op deze golfbaan tref je als golfer alles wat je graag wilt zien.De baan die in totaliteit 5323 meter lang is, is voorzien van “mooie” waterpartijen, verraderlijke hoogteverschillen (25mtr) en mooie fairways, het is een baan die voor iedere golfspeler en elke HCP iets te bieden heeft. De baan is gelegen in een prachtige Rottemerengebied ten noorden van Rotterdam. Voor meer uitgebreide informatie over de baan en de locatie zie www.dehoogerotterdamsche.nl

U bent vanaf  09.00 – 10.30 uur van harte welkom in het clubhuis van de golfclub voor een kopje koffie, thee met wat lekkers. Om 10.00 uur zal de wedstrijd d.m.v. een two tee start (hole 1 & 10) aanvangen

Voor deze wedstrijd kunt u zich alléén inschrijven als u in het bezit bent van een EGA handicap, golfvaardigheidsbewijs of minimaal in het bezit bent van stap 2 in het 9 stappenplan van de NGF. U speel voor maximaal hcp 36. Uw NGF lidnummer (zie blauw/oranje pasje) vermelden bij inschrijving. Op de wedstrijddag dient u het NGF pasje te tonen. 

Voor deze wedstrijd kunt u zich alléén inschrijven als u in het bezit bent van een EGA handicap,  het golfvaardigheidsbewijs of minimaal in het bezit bent van stap 2 in het 9 stappenplan van de NGF, U speelt voor maximaal hcp 36. Uw NGF lidnummer (zie blauw/oranje pasje) vermelden bij inschrijving. Op de wedstrijddag dient u het NGF pasje te tonen. De routebeschrijving zal gelijk met uw starttijd worden toegestuurd.

Uw starttijd is tevens de bevestiging van deelname. De prijsuitreiking is gepland om ±17.00 uur. Er wordt gespeeld volgens het STABLEFORD puntensysteem. Er is dit jaar wederom een prijs beschikbaar, voor de beste BRUTO score. Voor aanvang van de wedstrijd nog even inslaan?  Kom op tijd.

U kunt inschrijven met het op website staande inschrijfformulier.

Het inschrijfgeld bedraagt € 45,= p.p. dit  is all-in (koffie bij aankomst, greenfee, en een lunchpakket).  Het inschrijfgeld kan overgemaakt worden op banknummer NL57ABNA0.44.00.61.083 ABN-AMRO Bank te Almere-Stad, t.n.v. Dhr. G.T. van der Pal, o.v.v. naam van de perso(o)n(en) en de inrichting.

Inschrijvingen en betalen voor 19 april 2019. We hebben stattijd vooe maximaal 60 deelnemers. Wees dus op tijd met inschrijven en betalen.

Als er nog vragen zijn, neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op de volgende telefoonnummers:

0880 740365 (Ronald Spijkers) of  0880 740506 (Gerard v.d. Pal). Buiten werktijd zijn wij te bereiken op: 06-24544349 (Ronald) of 06-55234222  (Gerard)

 Vragen kunnen ook gesteld worden via E-mail. De adressen zijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Voor deze golfwedstrijd is art. 16 van het huishoudelijk reglement en de NSG reiskosten regeling van toepassing.

DE SPONSORS DIE DEZE DAG MEDE MOGELIJK MAKEN:

NSG-Sport, de sportbond voor DJI personeel        www.nsgsport.nl

Risa IT B.V., uw partner in business integratie       www.risa-it.nl