Contactpersonen

Nr. Afd. Naam afdeling Contactpersoon E-mailadres
1      
2 PI Almelo Niendure Marco Steinmeijer  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 3 PI Almelo Karelskamp Anne de Jong Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
4 Detentieboten Zuid-Holland locatie Dordrecht GESLOTEN  
5 PI Amsterdam Over-Amstel D.F.B. GESLOTEN  
PI Amsterdam Over-Amstel Beveiliging  GESLOTEN  
7 PI Amsterdam Tafelbergweg  GESLOTEN  
11 PI Amsterdam Over-Amstel, Het Schouw  GESLOTEN  
12  PI Amsterdam Over-Amstel, PPC  GESLOTEN  
14 PI Amsterdam, Havenstraat  GESLOTEN  
15  PI Arnhem  Jeroen Dijkman  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
17 Detentiecentrum Schiphol Harry Dasselaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
18 FPC Veldzicht  Mw. J.H. Hommes-Vogelzang  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
19  JJI Den Hey-Acker  S. van Hooijdonk  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
20  PI Breda, locatie de Boschpoort  GESLOTEN  
22  PI Achterhoek, De Kruisberg  Gesloten  
23  Almata Den Dolder     
24  PI Dordrecht  R. van Dijk  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
    Chris Gerritsen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
25 PI  Zuid Oost, Ter Peel  M. Matheeuwsen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
    Eric Cornelissen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
26  SSC-I Gouda  Bianca Kooij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
27 PI Grave, Oosterhoek Harold van Benthem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
28 PI Haaglanden D.A.B.  Eddy Buying Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
29 PI Haaglanden, Scheveningen PPC  Ruud Ginder  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
30  PI Haaglanden, Scheveningen Noord  Eddy Buying Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
31      
32       
33  PI Haaglanden Justitieel Medisch Centrum Richard Slusser Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
35  DJI Hoofdkantoor  M. Roozendaal  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
37  Detentiecentrum Zeist Kevin de Liefde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
38 FPC Dr. S. van Mesdag  J.F.W. van der Linde  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
39 Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) Zaandam  Zie DVO afd. 64  
41 PI Haarlem GESLOTEN Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
42 PI Heerhugowaard Alkmaar, locatie Westlinge Gesloten  
43 Detentiecentrum Alphen aan de Rijn Bart Hoeing Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
44 PI Hoogeveen GESLOTEN Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
45 PI Zwaag Hoorn, Zwaag E.P.J. Snijders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
46 PI Leeuwarden  Martin van der Warf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
48 PI Limburg Zuid, Overmaze Gesloten  
49 PI Middelburg, Torentijd Remco Potter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
50  PI Utrecht, Nieuwersluis  Mw. A. ter Haar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
51 Detentiecentrum Rotterdam  Chris Weymarshausen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
52 JJI De Heuvelrug - Overberg D. de Hoop  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
       
53  PI Zuid Oost, Maashegge  Gesloten  
54  PI Zuid Oost, Roermond Lian Berden-Clevis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
55  PI Rotterdam, Noordsingel    
56  PI Rotterdam, De Schie  Aad van Wijngaarden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
57  PI Ter Apel  Dick Everts  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
58  PI Limburg Zuid, De Geerhorst  H. Bisschoff  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
59  Utrecht Gem Dnst-MI & PBC R. Peters  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
60  PI Utrecht, Wolvenplein GESLOTEN  
61  NIFP, Pieter Baan Centrum Marcel van Stralen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
62  FPC Oostvaarderskliniek Maththijs Koomen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
    Danny den Doel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
63  FPC De Rooyse Wissel Mark Rijniers  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
64  Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) H. Germs Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
65  PI Veenhuizen Agnes Harmers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
66  PI Veenhuizen, Ondersteunende dienst zie P.I. Veenhuizen  
67  PI Veenhuizen, Groot Bankenbosch zie P.I. Veenhuizen  
68  PI Veenhuizen, Norgerhaven zie P.I. Veenhuizen  
69  PI Vught Angela van Gemert Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
70  JJI De Hunnerberg Charlie van Velzen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
72  PI Haaglanden, Zoetermeer  Frank Saliha  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
74  JJI De Heuvelrug, Eikenstein  Dick de Hoop  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
74  RIM De Lindenhorst    
75 PI Achterhoek Dijs Chotkan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
    J. Bergervoet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
77  PI Zwolle  Patrica Kroeze  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
80  PI Lelystad Jenny van Baar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
81  PI Rotterdam, Hoogvliet M. Burleson  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
82  PI Krimpen aan den IJssel  Daniél Wigman  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
83  PI Tilburg    
84  PI Heerhugowaard Alkmaar, Zuyder Bos D. Dekker  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
84  PI Heerhugowaard Alkmaar, Amerswiel D. Dekker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
85  PI Almere Melanie den Ouden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
86  PI Alphen aan den Rijn Bart Hoeing Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
87  JJI De Hartelborgt Thomas Rietbergen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
88  JJI Teylingereind Daniel Lorsheijd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
89  Opleidingsinstituut DJI  Nelly van den Ende  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
90  De Pompestichting Erwin Groeneveld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
91  JJI Lelystad Pieter Bas de Wildt

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Paulien Qualm Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
92 Hoeve Boschoord Roderik Twint Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
93  PI Nieuwegein Tirza Kosker - Jansen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
94  RIJ De Doggershoek Jacco van Pijkeren  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
95  Detentiecentrum Noord-Holland, Zaandam Jeroen van Beek  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
96  Shared Service Center DJI, Ede Bianca Kooij  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
97 Shared Service Center DJI, Veenhuizen Roel Eringa Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
98      
100
   
101