Contactpersonen

Nr. Afd. Naam afdeling Contactpersoon E-mailadres
1      
2 PI Almelo Niendure Marco Steinmeijer  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 3 PI Almelo Karelskamp Anne de Jong Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
12  Justitieel Complex Zaanstad Jan van Hemert  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
15  PI Arnhem  Jeroen Dijkman  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
17 Detentiecentrum Schiphol Harry Dasselaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
18 FPC Veldzicht  Mw. J.H. Hommes-Vogelzang  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
19  JJI Den Hey-Acker  S. van Hooijdonk  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
24  PI Dordrecht  R. van Dijk  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
    Chris Gerritsen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
25 PI  Zuid Oost, Ter Peel  M. Matheeuwsen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
    Eric Cornelissen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
26  SSC-I Gouda  Bianca Kooij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
27 PI Grave, Oosterhoek Harold van Benthem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
28 PI Haaglanden D.A.B.  Eddy Buying Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
29 PI Haaglanden, Scheveningen PPC  Kees van Duijn  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
30  PI Haaglanden, Scheveningen Noord  Eddy Buying Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
33  PI Haaglanden Justitieel Medisch Centrum Richard Slusser Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
35  DJI Hoofdkantoor  M. Roozendaal  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
37  Detentiecentrum Zeist Kevin de Liefde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
38 FPC Dr. S. van Mesdag  J.F.W. van der Linde  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
43 Detentiecentrum Alphen aan de Rijn Vincent Kruis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
45 PI Zwaag Hoorn, Zwaag E.P.J. Snijders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
46 PI Leeuwarden  Martin van der Warf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
49 PI Middelburg, Torentijd Remco Potter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
50  PI Utrecht, Nieuwersluis  Thom Diteweg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
51 Detentiecentrum Rotterdam  Chris Weymarshausen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
52 JJI De Heuvelrug - Overberg D. de Hoop  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
54  PI Zuid Oost, Roermond Lian Berden-Clevis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
56  PI Rotterdam, De Schie  F. Cheyenne Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
57  PI Ter Apel  Dick Everts  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
58  PI Limburg Zuid, De Geerhorst  H. Bisschoff  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
59  Utrecht Gem Dnst-MI & PBC R. Peters  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
61  NIFP, Pieter Baan Centrum Marcel van Stralen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
62  FPC Oostvaarderskliniek Maththijs Koomen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
    Danny den Doel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
63  FPC De Rooyse Wissel Myrna Linders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
64  Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) H. Germs Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
65  PI Veenhuizen Agnes Harmers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
66  PI Veenhuizen, Ondersteunende dienst zie P.I. Veenhuizen  
67  PI Veenhuizen, Groot Bankenbosch zie P.I. Veenhuizen  
68  PI Veenhuizen, Norgerhaven zie P.I. Veenhuizen  
69  PI Vught Angela van Gemert Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
70  JJI De Hunnerberg Charlie van Velzen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
74  JJI De Heuvelrug, Eikenstein  Dick de Hoop  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
74  RIM De Lindenhorst    
75 PI Achterhoek Dijs Chotkan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
77  PI Zwolle  Patrica Kroeze  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
80  PI Lelystad Jenny van Baar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
81  PI Rotterdam, Hoogvliet M. Burleson  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
82  PI Krimpen aan den IJssel  Daniél Wigman  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
84  PI Heerhugowaard Alkmaar, Zuyder Bos D. Dekker  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
85  PI Almere Melanie den Ouden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
87  JJI De Hartelborgt Thomas Rietbergen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
88  JJI Teylingereind Daniel Lorsheijd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
89  Opleidingsinstituut DJI  Hilde van Roekel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
90  De Pompestichting Erwin Groeneveld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
92 Hoeve Boschoord Roderik Twint Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
93  PI Nieuwegein Tirza Kosker - Jansen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
94  RIJ De Doggershoek Jacco van Pijkeren  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
98      
100
   
101