Aanreizen

Het is mogelijk om op maandag 9 september 2019 aan te reizen. Aan het eerder aanreizen en overnachten zijn geen extra kosten verbonden. Wel zijn er voorwaarden aan verbonden en ligt de verantwoordelijkheid om overlast te voorkomen bij de ploegen en de ploegleiders.

Deze voorwaarden zijn de volgende:

De laatste jaren is gebleken dat er veel ontbijt en lunchpakketten niet worden opgehaald en vervolgens worden weggegooid. In dat kader heeft het bestuur, in overleg met de toernooicommissie besloten, om deze pakketten niet meer te verstrekken, teneinde te voorkomen dat goed voedsel wordt verspild.

Uiteraard kunt u van huis de benodigde ingrediënten meenemen, maar ook in de supermarkt op het park zijn deze te koop. Voorts bestaat de mogelijkheid om bij Klein Vink een ontbijtpakket te bestellen. De kosten hiervan dienen contant te worden afgerekend, pinnen is niet mogelijk. Het pakket kan in het cafetaria tussen 7:00 uur en 9:00 uur worden opgehaald en afgerekend.

Voor eventuele vragen etc. kan men contact opnemen met Ton van Bommel 06 – 3823 1342; e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.