SPORTTOERNOOI 2019

Ook in 2019 zal er een 2 daags NSG sporttoernooi worden georganiseerd en wel op dinsdag 10 en woensdag 11 september 2019.

Het toernooi zal voor het 69e keer worden gehouden, zeker een eervolle vermelding waard.

Personeelsleden werkzaam bij de inrichtingen ressorterend onder de Dienst Justitiële Inrichtingen zullen wederom op sportieve wijze strijd leveren.

Er wordt een spetterende feestavond georganiseerd met muziek verzorgd op de dinsdagavond met Broadway. Voor een promofilmpje klik hier.

De feestavond op de woensdagavond vervalt.

Daar komt op maandagavond van 20:30 tot 23:30 uur een feestavond bij, deze wordt verzorgd door DJ Marvin

Het wordt mogelijk gemaakt om op maandag aan te reizen vanaf 16:00 - 19:00 uur (Keycard/sleutels af te halen langs de weg ) en van 19:00 - 23:00 via telefonisch contact met James Mahelette. Let wel de keycards/sleutels worden enkel afgeven aan degene die door de contactpersoon hiervoor is aangemeld

Komt u vroeg aan en u wilt iets eten. We zijn bezig om te bekijken of de snackbar open kan.

Omdat er ook andere gasten op Klein Vink verblijven zal extra gelet worden op geluidsoverlast.

Via e-mail zullen de contactpersonen tijdig de benodigde informatie ontvangen. De benodigde informatie is ook te vinden op de website.

 

Parkeren Sportpark

Parkeren op de plek, die we al jaren gewend zijn.

Namelijk voor en tegenover de ingang van het sportpark. Ook is er extra parkeerruimte beschikbaar. Volg de aanwijzingen op van degene die deze geven als jullie komen aanrijden.

Zie voor verdere info routebeschrijving