Skip to main content

Datum Sporttoernooi 2024

Sporttoernooi aankondiging

Het 72e NSG-Sporttoernooi is op dinsdag 3 en  woensdag 4 september 2024. Op maandag 2 september kan men aanreizen.

Lees meer op Sporttoernooi

Met sportieve groet

Bestuur NSG-Sport

Sporttoernooi 2024

Ook in 2024 zal er een 2 daags NSG sporttoernooi worden georganiseerd en wel op dinsdag 3 en woensdag 4 september 2024.

Het toernooi zal voor het 72e keer worden gehouden, zeker een eervolle vermelding waard.

Personeelsleden werkzaam bij de inrichtingen ressorterend onder de Dienst Justitiële Inrichtingen zullen wederom op sportieve wijze strijd leveren.

Er wordt een spetterende feestavond georganiseerd met muziek verzorgd op de maandag- en dinsdagavond door ???. Voor de website klik ???

De feestavond op de woensdagavond vervalt.

Het wordt mogelijk gemaakt om op maandag aan te reizen vanaf 16:00 - 19:00 uur (Keycard/sleutels af te halen langs de weg ) en van 19:00 - 23:00.  Let wel de keycards/sleutels worden enkel afgeven aan degene die door de contactpersoon hiervoor is aangemeld. Voor verdere informatie over aanreizen klik hier.

Komt u vroeg aan en u wilt iets eten. We zijn bezig om te bekijken of de snackbar open kan.

Omdat er ook andere gasten op Klein Vink verblijven zal extra gelet worden op geluidsoverlast. Ook partytenten of andere aanbouw zijn niet toegestaan. Lees ook de "Hoe was het ook weer"

Via e-mail zullen de contactpersonen tijdig de benodigde informatie ontvangen. De benodigde informatie is ook te vinden op de website.

Parkeren Sportpark

Parkeren op de plek, die we al jaren gewend zijn. Namelijk voor en tegenover de ingang van het sportpark. Ook is er extra parkeerruimte beschikbaar. Volg de aanwijzingen op van degene die deze geven als jullie komen aanrijden.

Zie voor verdere info routebeschrijving